Drync Wine: meer dan 1 miljoen wijnen op je Android-toestel

drync-androidDrync is door sites als New York Times en Mashable aangewezen als de beste wijnapplicatie. Nu is Drync ook op Android-toestellen te vinden in twee versies: een gratis app met reclamebanners en een betaalde app van $3,99. Er zitten 1,2 miljoen wijnen in, voorzien van honderdduizenden proefnotities en reviews van wijnexperts. Je kunt je favoriete wijnen opslaan in je virtuele wijnkelder. De gratis versie heeft daarbij een beperking van 10 wijnsoorten, de betaalde versie is onbeperkt. Hoewel het om een van oorsprong Amerikaanse app gaat is de applicatie prima te gebruiken: met meer dan een miljoen wijnen is er grote kans dat ook jouw supermarktwijn erin staat.Wat me tijdens het testen opviel is dat ‘slobberwijntjes’ zoals Canei wel in de applicatie staan, maar dat ze weinig aandacht krijgen van de gebruikers. Mensen die deze goedkope wijn kopen hebben blijkbaar geen behoefte om ze te reviewen of foto’s van de fleslabels te uploaden. Het lijkt mij ook niet de doelgroep van deze app. Hou je van de betere wijnen, zoals de ‘omfietswijn‘ Planeta Cerasuolo dan vind je veel meer informatie.

De reviews zijn afkomstig uit de community of van wijnsites zoals Snooth, een wijnhandelaar die ook aanbevelingen geeft voor de betere wijnen. Er zijn voor Android nog geen Nederlandse wijnapplicaties, dus wie iets zoekt om de wijnkelder te beheren of gewoon te kijken of een wijn de moeite waard is, is met Drync momenteel het beste af. Het wachten is op Android-versies van applicaties zoals de Supermarkt Wijngids.

Drync Wine Free:

Drync Wine Pro:

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.