DuckTales Remastered blaast toffe game uit 1989 nieuw leven in

Redactie
3 april 2015, 17:17
1 min leestijd
DuckTales Remastered blaast toffe game uit 1989 nieuw leven in

DuckTales Remastered is de verbeterde versie van de originele game uit 1989, die alleen voor de Nintendo Entertainment System (NES) beschikbaar was. De nieuwe editie is nu te downloaden voor Android.

Lees verder na de advertentie.

De Remastered-versie van DuckTales is voorzien van betere graphics en natuurlijk ondersteuning voor touchbesturing via de aanrakingsgevoelige schermen van smartphones en tablets. In de 2D-game speel je als Dagobert Duck  die zijn geld wil beschermen tegen Zwarte Magica en de Zware Jongens.

Nieuw leven ingeblazen

In  DuckTales Remastered zijn er vijf locaties die je kunt ontdekken, waaronder de Himalaya’s, Transsylvanië en de maan. In totaal moet je vijf legendarische schatten vinden om de game uit te spelen, en ren en spring je met Dagobert Duck naar en over alle vijanden in de levels. Je kunt slaan met je stok en ook power-ups krijgen om sterker te worden.

ducktales-2

De gameplay heeft wat weg van de oude Mario, waarbij Disney een speciale gemakkelijke speelmodus voor kinderen heeft gemaakt. Wil je een uitdaging? Dan is er ook de extreme modus, waarbij vijanden opeens heel dodelijk worden.

DuckTales Remastered in beeld

Download  DuckTales Remastered

DuckTales Remastered is voor een prijs van 11,12 euro te downloaden in Google Play.

Download  DuckTales Remastered in Google Play (11,12 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu