Duke Nukem 3D nu beschikbaar in de Android Market

Redactie
1 november 2011, 17:23
1 min leestijd
Duke Nukem 3D nu beschikbaar in de Android Market
Duke Nukem 3D nu beschikbaar in de Android Market

Duke Nukem 3D is nu ook te spelen op Android. Het spel dat voor het eerst in 1996 op de markt kwam is door ontwikkelaar Machineworks Northwest aangepast voor Android. In de first person shooter die zich afspeelt in Los Angeles in de 21ste eeuw speel je met Duke Nukem die als enige doel heeft aliens neer te schieten die uit zijn op de aardse vrouwen te veroveren. Dit gaat gepaard met een hele reeks unieke oneliners van Duke die zorgen voor een komisch tintje in deze klassieke shooter.

Hoewel Duke Nukem 3D voor het eerst in 1996 werd uitgebracht, is de game gelukkig wel wat aangepast zodat deze goed gespeeld kan worden op een touchscreen. Je kan gebruik maken van dual-sticks voor de besturing of kiezen voor een speciale ‘drag to look’ optie. De verhaallijn is niet gewijzigd dus als je de game vroeger hebt gespeeld zal je nu dus alleen even moeten wennen aan de besturing.

Lees verder na de advertentie.

Om Duke Nukem 3D te spelen heb je minimaal Android 1.6 nodig. Het spel is voor 70 eurocent te downloaden in de Android Market. Voor dit geld krijg je echter alleen maar Episode 1. Voor Episode 2 en Episode 3 moet je bijbetalen. Hoewel de app betaald is heeft deze ook reclame aan boord. Duke Nukem 3D is geoptimaliseerd voor telefoons en tablets. De game wordt standaard op de SD-kaart geïnstalleerd.

Downloaden via Android Market: Duke Nukem 3D (€0,70)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu