Dumb Ways to Die: lieflijk liedje krijgt nog lievere Android-game

Redactie
18 september 2013, 9:56
1 min leestijd
Dumb Ways to Die: lieflijk liedje krijgt nog lievere Android-game
Dumb Ways to Die

Dumb Ways to Die, so many dumb ways to dieeeeee. Het YouTube-filmpje met allerlei lieve personages werd een klein jaar geleden een megagrote hit op het internet. In de video worden verschillende ‘domme manieren om dood te gaan’ bezongen, en wat je vooral niét zou moeten doen. De YouTube-video is inmiddels bijna zestig miljoen keer bekeken en vanwege het overweldigende succes is er nu ook een Android-game uitgebracht. Het idee van die game? Probeer vooral niet op alle die domme manieren dood te gaan.

Lees verder na de advertentie.

Dumb Ways to Die video

Het liedje is in samenwerking met het Australische Metro, het bedrijf dat het treinverkeer in het land regelt. De boodschap van de video is dat je uitkijkt voor de gevaren van treinen en niet op een ‘domme manier’ doodgaat.

Dumb Ways to Die game

In de game speel je als één van de vele karakters in het liedje en probeer je op eenzelfde manier dat als ze in de video dood zijn gegaan, ze toch te redden. Denk aan het wegjagen van piranha’s, heel snel rennen om het vuur in je haar te doden of op de wespen te drukken voordat ze je beginnen te steken.

Download: Dumb Ways to Die (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu