Dumpert voorziet Android-app van complete make-over

Redactie
20 januari 2016, 12:31
1 min leestijd
Dumpert voorziet Android-app van complete make-over

De app van videoplatform Dumpert is volledig vernieuwd. Behalve van een nieuw design, is Dumpert 2.0 voorzien van nieuwe mogelijkheden om de content met anderen te delen.

Lees verder na de advertentie.

Dit is Dumpert 2.0

Dumpert heeft zijn Android-app van de grond af aan opnieuw gebouwd. Veranderingen zijn voornamelijk gebaseerd op feedback van gebruikers, hoewel één van de meest gewilde features, het achterlaten van een reactie, nog steeds niet mogelijk is. Dit wordt volgens de ontwikkelaars binnen een jaar echter wel een optie.  Wel kun je kudo`s geven aan reacties.

De meeste vernieuwingen zijn terug te vinden in het design en de mogelijkheden die je hebt om content met anderen te delen. Zo heeft het wit/groene-ontwerp plaatsgemaakt voor een voornamelijk zwart design met groene accenten. De vijf tabbladen aan de onderkant zijn vervangen voor vijf verschillende schermen, waartussen je kunt wisselen door te swipen. Op deze schermen vind je alle nieuwe video’s met een uitgelichte trending filmpje, de dag-, week-, en maandtoppers en de klassiekers. Zelf video’s dumpen doe je door onderaan je scherm op het upload-icoontje te drukken.

Nieuw in Dumpert 2.0 zijn verder de uitgebreide opties om video’s te streamen en te delen. Zo worden AirPlay en de  Chromecast  ondersteund en kun je video’s via Facebook, Twitter of WhatsApp delen met je vrienden. Ook hebben de ontwikkelaars de zoekfunctie verbeterd, werken gifjes nu eindelijk en is  de videotijdsduur van te voren zichtbaar.

Downloaden in Google Play

Dumpert 2.0 is gratis te downloaden in de Play Store. Voor 3,99 euro kun je alle advertenties wegtoveren, maar dat hoeft niet.

Download Dumpert in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu