De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Duolingo update maakt taal-app overzichtelijker

Gijs Ettes
30 november 2013, 12:35
1 min leestijd
Duolingo update maakt taal-app overzichtelijker
Duolingo update

De onlangs doorgevoerde Duolingo update maakt de app gebruiksvriendelijker en vermindert de omvang van het programma. De taal-app is gratis beschikbaar in de Play Store en de downloadgrootte is nu slechts 4,8MB.

Daarnaast is het design van Duolingo op de schop genomen en zijn er schermen toegevoegd aan het einde van elke taalles, zodat je beter je progressie kunt volgen.

Duolingo update: nog makkelijker talen leren

Met Duolingo kun je gratis talen als het Engels, Spaans en Frans op een laagdrempelige manier leren. De app is opgedeeld in onderdelen, waarbij je elke keer maximaal 3 fouten mag maken.

Naast het schrijven van woordjes en zinnen wordt ook je spreekvaardigheid getoetst middels de microfoon van je Android-smartphone of -tablet. Na afloop van elk onderdeel krijg je op basis van je prestaties een score. Deze kun je vervolgens vergelijken met vrienden en andere Duolingo-gebruikers.

Met behulp van crowdsourcing, waarbij fans van Duolingo worden geactiveerd, proberen de makers om het aantal talencursussen verder op te schroeven. Vrijwilligers kunnen een bijdrage leveren aan de Duolingo Incubator om Duolingo nog veelzijdiger te maken.

Download: Duolingo (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu