Dwayne ‘The Rock’ Johnson brengt motiverende wekker-app uit

Rutger Otto
2 mei 2016, 20:48
2 min leestijd
Dwayne ‘The Rock’ Johnson brengt motiverende wekker-app uit

Acteur en spierbundel Dwayne Johnson heeft een app uitgebracht. Met de wekker-app probeert hij je gemotiveerd de dag in te laten gaan. Zonder snooze-knop, want daar doet The Rock niet aan.

Lees verder na de advertentie.

The Rock Clock

Dwayne Johnson is niet zomaar The Rock geworden. De professioneel worstelaar en inmiddels bekende acteur is zo ver gekomen dankzij keiharde inzet en volharding. Volgens hem is op tijd opstaan onderdeel van die toewijding en nu probeert hij ook anderen daarbij te helpen met zijn app: The Rock Clock.

De app is volledig gratis te downloaden en vrij van advertenties. The Rock Clock is extreem simpel. Met grote letters vraagt de app je om een doel te stellen. Dat gaat niet om ‘op tijd wakker worden’, maar om grotere doelstellingen, zoals afvallen, gespierder worden of je garage opruimen. De voorbeelden in de app geven je een idee.

Doelen halen

Heb je het ingevuld, dan stel je een datum in waarop je het project wil afronden. Daarna stel je in hoe laat je gewekt wil worden. Je kunt dan uit verschillende geluiden kiezen, allemaal met de stem van The Rock, die je overigens ook door de app heen loodst. Hilarisch is bijvoorbeeld al het ‘classic alarm’, waarbij je Johnson ‘beep, beep, beep’ hoort zeggen. In totaal zijn er 25 die hij zelf heeft gemaakt.

Dwayne Johnson is nauw betrokken bij de app. Zo zal hij regelmatig inchecken met zijn gebruikers middels motiverende video`s. “Ik ga jullie doelen oplezen, omdat ik overal toegang toe heb, want ik ben een ninja”, zegt hij in de eerste clip. “Dat doe ik soms elke dag, soms om de dag, soms om de week en soms, ach wat maakt het ook uit. Stel gewoon je doel in en probeer ze te halen.”

Ochtendmens

Hoewel je zelf je wekker kunt instellen, is het ook mogelijk om hem tegelijk met die van The Rock te zetten. Hij koppelt zijn tijd elke dag met die van de app, maar wees gewaarschuwd: ‘hij is een ochtendmens’. Dat blijkt, want ‘morgen’ staat de wekker om 3:50 uur.

Download The Rock Clock in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu