De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

E-CAL Calendar: mooie gratis kalender-app van Nederlandse bodem

Redactie
3 april 2014, 14:25
1 min leestijd
E-CAL Calendar: mooie gratis kalender-app van Nederlandse bodem
E-CAL Calendar

Ook in Nederland worden fijne apps gemaakt. Neem bijvoorbeeld E-CAL Calendar, een vrij volledige en zeer functionele kalender-app die strak is ontworpen en geheel gratis is te gebruiken. De app, die voorzien is van een interface geoptimaliseerd voor zowel smartphones als tablets, heeft verschillende weergaven waardoor je altijd overzicht hebt over jouw afspraken: of het nu in een kalendervorm of lijst is.

Hoewel E-CAL Calendar nog steeds in een bètafase verkeert, is het indrukwekkend wat de app al laat zien. Zo biedt E-CAL Calendar meer features dan de meest kalender-apps en zijn deze functies eigenlijk best handig.

Lees verder na de advertentie.

E-CAL Calendar

Om te beginnen ziet E-CAL Calendar er strak en overzichtelijk uit. De app biedt een mooie weergave van afspraken en gebeurtenissen in een dag-, week- , maand- en lijstweergave. Het is daarbij mogelijk om meerdere agenda’s – van Google tot Outlook en zelfs Facebook – aan de app toe te voegen en in één overzicht te tonen. Navigeren gaat deels met het hamburger-menu dat je kunt oproepen wanneer jij dat wilt. Ook is er ondersteuning voor drag-and-drop binnen de app aanwezig en kun je afspraken specifieke kleuren geven.

E-CAL Calendar maakt gebruik van meer dan 180.000 livekalenders, van sport, de vakanties en het weer, die beschikbaar zijn in de Calendar Store. Ook kun je widgets aan je homescreen toevoegen en reistijd of bijlagen aan een afspraak koppelen. Daarnaast is het nog mogelijk om het lokale weer aan je kalender toe te voegen: handig als je veel op reis bent.

Download

E-CAL Calendar is gratis te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: E-CAL Calendar (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu