EA brengt Madden NFL 12 voor Android uit
Redactie

EA brengt Madden NFL 12 voor Android uitWat FIFA is voor Europa, is Madden HFL voor de Verenigde Staten. Ontwikkelaar Electronics Arts heeft nu de nieuwste versie van het American Football spel officieel uitgebracht voor Android. Zoals je van EA kunt verwachten, is ook Madden NFL 12 weer flink onder handen genomen. Zo zijn de graphics en animaties verbeterd, is de besturing aangepast en zijn extra speelmodussen toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Madden NFL 12 heeft de licenties in huis voor de 32 NFL-teams. Zo speel je met de echte spelers (in totaal meer dan 2.500) in de echte stadiums. De nieuwe versie van de game heeft enkele handige speelmodussen zoals Total Defensive Control (TDC) en Action Control Time (ACT) waarmee je de tijd kunt vertragen. Met TDC kun je je spelers strategisch opstellen om de tegenstander tegen te houden, terwijl je met ACT juist slimme spelbepalende zetten kunt plaatsen. Met de optie Hot Routes kun je aangeven hoe je spelers moeten rennen en verdedigen.

Het is mogelijk een enkele wedstrijd te spelen, of een compleet NFL-seizoen van zestien wedstrijden met Season Mode. Je kunt ook de play-offs van 2010/2011 nog eens overdoen als je wil. Voor de beginnende speler kan de game een overvloed aan opties hebben, en zal het even duren voordat je aan de besturing bent gewend. Het spel is voor 5,49 euro te downloaden in de Android Market. Om de game te kunnen draaien heb je wel minimaal Android 2.1 nodig.

Downloaden via Android Market: MADDEN NFL 12 by EA SPORTS™ (€5,49)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.