EA lanceert The Sims 3 op het Android-platform

Redactie
18 december 2010, 13:08
1 min leestijd
EA lanceert The Sims 3 op het Android-platform
sims 3 mobile

Electronic Arts is goed bezig: kortgeleden kwamen ze met Need for Speed Shift, nu komt er opnieuw een populaire titel beschikbaar: The Sims 3. Eigenlijk was deze app al beschikbaar in de VS, maar alleen voor gebruikers van een Samsung Vibrant. Vanaf vandaag kan iedereen de game downloaden – al zul je jezelf in verband met rechten misschien wel moeten voordoen als een Amerikaanse gebruiker op een Amerikaans netwerk. EA biedt de games per regio aan. In totaal heeft EA Mobile nu vier games voor Android uitgebracht.

Net als in de desktopversie moet je een Sim uitkiezen, die je voorziet van het juiste uiterlijk, kleding en accessoires. Vervolgens ga je de 3D-omgeving rondkijken en met het karakter van je Sim aan de slag. Meer dan 70 doelen zijn er te behalen, waarbij je moet zorgen dat je het maximale potentieel uit je Sim haalt.

Lees verder na de advertentie.

sims android

Zoals aangegeven kan het voorkomen dat de hiernaast getoonde QR-code niet op jouw toestel werkt. Probeer in dat geval onze tips om applicaties uit buitenlandse Android Markets te installeren.

sims android
Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's