De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

EA Games verlaagt prijzen van enkele topspellen

Redactie
24 december 2010, 12:46
1 min leestijd
ea-tweet

The Sims 3, Need for Speed Shift, Tetris en FIFA 10 zijn tijdelijk voor 99 dollarcent per stuk te downloaden in de Android Market. EA verlaagt de prijzen 48 uur in verband met Kerst. De aangeboden spellen kregen goede kritieken, dus ga snel naar de Android Market en haal de games binnen. Heb je een Samsung Galaxy Tab? Dan hoef je niets te betalen voor Need for Speed Shift. Ga naar ‘Samsung Apps’ en installeer het racespel zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Lees verder na de advertentie.

Need For Speed

Overigens zijn de spellen niet op alle Android-telefoons te downloaden. Zo vereist Need for Speed Shift een telefoon met een 1 GHz-processor. Hieronder gameplaybeelden van dit racespelletje.

The Sims 3

Opvallend is de prijsverlaging van The Sims 3. Dit spelletje is namelijk pas een week verkrijgbaar in de Android Market. Net als in de desktopversie moet je een Sim uitkiezen, die je voorziet van het juiste uiterlijk, kleding en accessoires. Vervolgens ga je de 3D-omgeving rondkijken en met het karakter van je Sim aan de slag. Meer dan 70 doelen zijn er te behalen, waarbij je moet zorgen dat je het maximale potentieel uit je Sim haalt.

Tetris en FIFA 10

Tetris en FIFA 10 zijn al langer verkrijgbaar, dus daar zagen we al een prijsverlaging aankomen. Tetris is al eens gereviewd op Android Planet. Het historische puzzelspelletje kreeg toen een solide 7 als eindcijfer. Grootste nadeel: de prijs van ruim drie euro. Dit minpunt vervalt nu door de prijsverlaging.

Via: Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu