De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

eBay-app voor Android krijgt opfrisbeurt met vernieuwd dashboard

Redactie
10 september 2015, 9:47
1 min leestijd
eBay-app voor Android krijgt opfrisbeurt met vernieuwd dashboard

De eBay-app is eindelijk in een nieuw jasje gestoken door het online veilinghuis. eBay 4.0 is beschikbaar voor Android en iOS, en  is door de nieuwe look stukken gebruikersvriendelijker.

Lees verder na de advertentie.

Dit is er nieuw in eBay 4.0

De interface van de app is versimpeld en ziet er lichter uit. Waar vorige versies nog werden gedomineerd door kleuren of juist saai grijs, heeft eBay in de nieuwe vormgeving gekozen voor frisse, neutrale kleuren en wit. Ook wordt er veel meer gebruikgemaakt van foto’s om productcategorieën en producten aan te duiden. Opvallend is dat de vormgeving voor Android- en iOS-systemen vrijwel gelijk is.

Inmiddels is eBay allang niet meer alleen een online veilinghuis. Talloze bedrijven bieden hun producten aan op het eBay-platform, waardoor zoeken naar het juiste product in de oude apps nogal eens een onoverzichtelijke klus was. Ook hier heeft eBay gekozen voor een versimpeling en een groter gebruikersgemak.

Op het nieuwe dashboard kan gekozen worden uit twee categorieën: Activiteit en Kopen. In het menu activiteiten zie je bekeken producten of een gedaan bod terug. En het tabblad kopen dat spreekt wel voor zichzelf. Ook heeft de app een derde tabblad, dat op het moment van schrijven nog niet beschikbaar is: Verkopen. Hier kunnen eigen producten te koop worden aangeboden. Waarom deze optie nog niet beschikbaar is gemaakt, is onduidelijk.

Download eBay in Google Play (gratis)

Bron: eBay
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu