Educatieve Lovers’ Guide app uit de Android Market geweerd

Redactie
18 augustus 2011, 19:30
1 min leestijd
Educatieve Lovers’ Guide app uit de Android Market geweerd
Educatieve Lovers' Guide app uit de Android Market geweerd

Hoewel Android bekend staat als een redelijk progressief platform waar niet al te veel apps worden geweerd, zijn er toch enkele applicaties die Google liever niet aanbiedt. Een daarvan is de Lovers’ Guide die kort geleden nog aankondigde een goede kans te hebben om in de Android Market. In de applicatie wordt op een redelijk expliciete manier uitgelegd hoe je je bedprestatie kunt verbeteren en kennelijk raakte dat een gevoelige snaar bij Google. De makers hebben nu besloten om de app als losse download te verspreiden.

In Engeland is The Lovers’ Guide een begrip. Het was het eerste mainstream product waarin op een visuele manier werd beschreven hoe de liefde te bedrijven. De makers van de seksgids kondigde begin vorige maand aan om apps te willen uitbrengen voor de iPhone, iPad, BlackBerry en Android. Hierbij dacht ze bij de laatste de meeste kans te maken om geaccepteerd te worden, maar kennelijk wil Google hier niet aan beginnen.

Lees verder na de advertentie.

Nu bieden de maker de applicatie los aan. Voordat je deze installeert wordt je gevraagd om te bevestigen dat je minstens 18 jaar. Dan kom je in de applicatie terecht waarbij je de keuze hebt uit verschillende voorbeelden over welke posities allemaal aan te nemen zijn in de slaapkamer. Het eerste voorbeeld is gratis, daarna moet je 1 pond per stuk betalen.

Naast tekst en uitleg hoe de positie uit te voeren staat ook bij waarom het goed is voor beide sekses. Is de uitleg iets te tekstueel, dan kun je ook nog een korte instructievideo bekijken. Bij iedere positie staat aangegeven over welk niveau je moet beschikken en hoeveel plezier het oplevert. Ben je geïnspireerd door een positie, dan kun je die via de mail delen met iemand anders.

Download als losse APK: The Lover’s Guide (1.5 MB, gratis, 18+)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu