Eerste beelden BlackBerry Messenger voor Android gelekt

Redactie
3 oktober 2011, 16:06
1 min leestijd
Eerste beelden BlackBerry Messenger voor Android gelekt
Eerste beelden BlackBerry Messenger voor Android gelekt

De eerste beelden zijn gelekt van de berichtendienst BlackBerry Messenger draaiend op een Android-telefoon. TechRadar heeft enkele foto’s online gezet waarop het bekende BBM-icoontje te zien in tussen andere Android-apps en een afbeelding van een contactpagina in de app zelf. Volgens diegene die de foto’s heeft gemaakt zal de BBM-app voor Android ook push-notificaties gaan ondersteunen. Naar verwachting zal BlackBerry Messenger voor Android in 2012 worden uitgebracht.

Op de contactpagina van de Android-app zijn de bekende BBM-gegevens te vinden: naam, afbeelding, PIN-nummer en de status. De app is nog lang niet af, en bevindt zich nu in een vroege testfase. Er zijn geen afbeeldingen van een daadwerkelijk gesprek, maar het lijkt voor de hand te liggen dat dit threaded zal zijn. Het is niet duidelijk of BBM Music, het delen van muziek, of in-app chatten via BBM ook worden ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Het is moeilijk om te verifiëren om de gelekte beelden echt zijn, maar volgens de geruchten is RIM al langer bezig om haar populaire BlackBerry-messenger geschikt te maken voor meer platformen. BBM, ook wel pingen genoemd, is een van de redenen waarom de BlackBerry-telefoons nog altijd populair zijn. Veel Android-gebruikers die zijn overgestapt van de BlackBerry geven aan deze berichtendienst nog altijd te missen.

BBM voor Android (1)
BBM voor Android (2)

Bron: TechRader

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's