Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Eerste beelden Twitter-app Carbon voor Android gelekt

Redactie
20 januari 2012, 18:50
1 min leestijd
Eerste beelden Twitter-app Carbon voor Android gelekt
Eerste beelden Twitter-app Carbon voor Android gelekt
Carbon voor Android

Een van de beste apps van het inmiddels zo goed als afgeschreven besturingssysteem webOS is Carbon. Het is een zeer goede Twitter-app die uitblinkt door een handige bediening, veel features en een strak uiterlijk. De ontwikkelaars van Carbon, dots & lines, is nu bezig om de app voor Android en Windows Phone uit te brengen. Via Twitter zijn nu enkele screenshots naar buiten gekomen over hoe Carbon voor Android eruit gaat zien en die zijn veelbelovend.

Op de afbeeldingen is goed te zien hoe tweets worden weergegeven. Zo kun je bijvoorbeeld ook meteen naar foto’s in je tijdlijn kijken zonder dat die apart geopend hoeven te worden. Carbon voor webOS ondersteunt ook functies als foto’s en video’s uploaden, diensten als Bit.ly, Read It Later en Instapaper en diverse thema’s. Deze worden ook verwacht in de Android-versie die binnenkort als bèta-versie uitgebracht zal worden.

Lees verder na de advertentie.

Is er wel behoefte aan nog een Twitter-app naast de bestaande apps zoals Tweetdeck, Seesmic, Hootsuite en de officiële Twitter-app voor Android? Laat weten wat jij er van vindt in de reacties hieronder.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu