De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Eerste screenshots van Valentijn-editie van Angry Birds

Redactie
5 februari 2011, 17:06
1 min leestijd

Angry Birds: Seasons krijgt binnenkort een interessante uitbreiding. Op Valentijnsdag kunnen Android-gebruikers een nieuwe verzameling levels downloaden met een roze tintje. De uitbreiding krijgt de naam ‘Hogs and Kisses’ en staat in het teken van Valentijnsdag. Ontwikkelaar Rovio heeft de eerste lading screenshots vrijgegeven en daarop zijn een heleboel nieuwe details te zien, zoals vliegende varkens met pijlen en bogen, harten, wolkenblokjes en roze bomen. Hoewel de screenshots van de iPad-versie zijn, zal de Android-versie niet veel verschillen.

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

Lees verder na de advertentie.

In ieder level zijn drie sterren te halen. Je scoort veel punten als je vogels weet te sparen. Je hebt namelijk maar een paar vogels tot je beschikking om af te vuren. Als je de groene varkens met één vogel uitschakelt, dan leveren de overgebleven vogels veel punten op. Gebruik je alle vogels? Vaak haal je dan slechts één ster. Het is een aardige uitdaging om ieder level met drie sterren af te ronden.

Er zijn op dit moment twee versies van Angry Birds verkrijgbaar in de Android Market: de normale versie (gratis) en de Seasons-versie (ook gratis). Rovio verdient aan deze applicatie dankzij de advertenties.

Via: Frandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu