De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Eindexamen 2015: 3 goede Android-apps om te ontspannen

Gijs Ettes
11 mei 2015, 13:29
2 min leestijd
Eindexamen 2015: 3 goede Android-apps om te ontspannen

De eindexamens zorgen ook dit jaar bij veel scholieren voor stress. Ruim 200.000 kandidaten zijn deze dagen aan het blokken om ervoor te zorgen dat ze straks tijdens de eindexamenuitreiking geen flater slaan. Met deze  3 apps kom je tot rust en zorg je dat je aan elke toets fris begint.

Lees verder na de advertentie.

1. Relax and Sleep

Eindexamen 2014 sleep

Relax and Sleep is een eenvoudige Android-app die diverse geluiden afspeelt die je moeten helpen te ontspannen. Er zijn meer dan 35 verschillende geluiden beschikbaar waaronder de oceaan, krekels, onweer en een kabbelend beekje. Je kunt per effect instellen hoe hard deze wordt afgespeeld en hem combineren met andere geluiden. Denk bijvoorbeeld aan een gitaarmelodie in combinatie met een knisperend haardvuur. De geluiden van Relax and Sleep zijn – zoals de naam al doet vermoeden – ook te gebruiken om gemakkelijker in slaap te komen na een stressvolle examendag. De app kan zichzelf automatisch uitschakelen na een bepaalde tijd, zodat je een lange nacht maakt en weer fris en fruitig wakker wordt.

Download Relax and Sleep in Google Play (gratis)

2. Sleep as Android

Sleep as Android eindexamen 2015

Sleep as Android is al een behoorlijke tijd beschikbaar in Google Play, maar nog steeds een van de betere apps om je te helpen een goede nacht te maken. De gratis app fungeert als een slimme alarmklok die je wekt op het moment dat je het minst vast slaapt. Daarbij stel je zelf in wat het laatste tijdstip is dat je op moet staan. Sleep as Android analyseert hoe je slaapt en of je al dan niet snurkt. Is het tijd om op te staan, dan word je gewekt met een prettig natuurgeluid dat je helpt ontspannen  wakker te worden.  Moeite om op te staan? Dan kun je instellen dat je een puzzel moet oplossen om het alarm te laten stoppen.

Download Sleep as Android in Google Play (gratis)

3. Minigore 2: Zombies

Minigore 2

Ben je even helemaal klaar met leren of heb je een frustrerend moeilijk eindexamen achter de rug? Dan is het goed om stoom af te blazen met Minigore 2: Zombies. In dit  schietspelletje bestuur je met twee virtuele sticks het poppetje John Gore en is het de bedoeling om zombies, moordlustige houthakkers en tot de tanden bewapende pinguïns om zeep te helpen. Je raadt het al: dit gaat gepaard met behoorlijk wat bloedvergieten, al zorgt de cartooneske presentatie ervoor dat het allemaal niet te zwaar wordt. Er zijn tientallen levels en personages om te ontdekken en de zeven  eindbazen bieden behoorlijk wat uitdaging. Omdat de levels niet al te lang duren, is Minigore 2 ideaal als tussendoortje om even te ontspannen.

Download Minigore 2: Zombies in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu