De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Encore combineert online en offline muziek in prachtig design

Redactie
13 augustus 2015, 15:45
1 min leestijd
Encore combineert online en offline muziek in prachtig design

Encore Music is een gratis muziek-app voor Android waarmee gebruikers toegang krijgen tot zowel hun offline als online collectie, bijvoorbeeld door Spotify-muziek met hun lokale muziekbestanden te koppelen.

Lees verder na de advertentie.

De muziekspeler Encore Music ondersteunt de mogelijkheid om zowel via streaming als via lokale bestanden muziek af te spelen, en doet dit in een hele fraaie interface. Om muziek via Spotify Premium te spelen, is er een plugin nodig die de gebruiker kan downloaden en installeren. Daarnaast zijn er andere plugins beschikbaar, zoals DSP Suite om de equalizer van de muziekspeler helemaal naar eigen wens aan te passen of ChartLyrics om teksten bij de muziek te tonen.

Dit is  Encore Music

“Wilde je altijd al de albumversie van ‘Freebird’ streamen, om daarna je lokale bestand van de pianoversie van ‘Freebird’ af te spelen? Dat kan nu met Encore Music”, aldus de makers. Daarbij biedt de app de mogelijkheid om afspeellijsten van zowel online als offline muziek te maken, waarbij de app automatisch tussen beide bronnen wisselt.

Verder beschikt Encore Music over Chromecast-ondersteuning, uitgebreide opties om de muziekkwaliteit aan te passen en een speciale automodus waarbij de app kan worden bestuurd met spraakcommando’s.

Download  Encore Music

Encore Music is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Encore Music in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu