Versla The Ender Dragon in de Minecraft: Pocket Edition-bèta
Erwin Vogelaar
ender dragon

Minecraft: Pocket Edition

€ 6,99

Minecraft: Pocket Edition is toe aan de grote 1.0 update, met onder andere The End en The Ender Dragon. Je kunt de update nu testen in de bèta-versie van de app.

Minecraft Pocket Edition The Ender Dragon

Minecraft: Pocket Edition is snel opgegroeid van een simpele draagbare versie van de populaire game, tot een volledige speelervaring. De game is nu toe aan een grote 1.0 update en daarin worden dingen toegevoegd waar fans al lang op wachten. Maak je gebruik van de bèta-versie van de app, dan kun je er nu al mee aan de slag.

ender dragon

In Minecraft: Pocket Edition 1.0 is het tijd voor The End en The Ender Dragon. Dit is een soort eindpunt voor de survival modus van de game. Veel spelers zien het verslaan van The Ender Dragon namelijk als hun einddoel. Toch betekent dit niet helemaal het einde, want na je overwinning kun je gewoon doorspelen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Naast The Ender Dragon, voegt de update onder andere ook Elytra toe. Deze vleugels geven je de mogelijkheid om naar beneden te zweven. Handig, want met deze update kunnen de gebouwen namelijk maar liefst 256 blokjes hoog worden. Er zijn nog meer nieuwe dingen toegevoegd aan de app, maar Minecraft-maker Mojang stelt dat je die zelf maar moet ontdekken. Ga dus aan de slag en download die bèta. Hoe je dat doet lees je hieronder. Dat dit update 1.0 is betekent overigens niet dat er geen updates meer zullen komen. Mojang zal de game blijven uitbreiden.

Minecraft: Pocket Edition bèta downloaden

Minecraft: Pocket Edition kan in de Play Store gedownload worden via onderstaande link. De app kost 6,99 euro. Wil je deelnemen aan de bèta, dan kun je jezelf via deze pagina opgeven. Nieuwe updates zullen dan gewoon via de Play Store gedownload worden, maar je ontvangt ze eerder dan andere spelers. Vroege updates betekent echter ook dat deze nog instabiel kunnen zijn en daarom hoopt Mojang op je feedback na het spelen.

Download Minecraft: Pocket Edition in Google Play (6,99 euro)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.