Etsy Android-app: marktplaats voor vintage en zelfgemaakte spullen

Redactie
5 december 2012, 9:19
1 min leestijd
Etsy Android-app: marktplaats voor vintage en zelfgemaakte spullen

Etsy, de marktplaats voor vintage en zelfgemaakte spullen, heeft zijn eigen Android-app uitgebracht die in de Google Play Store te downloaden is. De app is gericht op het browsen en kopen van artikelen – in totaal zo’n 17 miljoen – op de website en werkt op zowel smartphones als tablets.

Lees verder na de advertentie.

Omdat bijna een kwart van alle bezoekers van Etsy via Android-toestellen van over de hele wereld op de website komen, heeft Etsy besloten om de app ook de Nederlandse taal te laten ondersteunen. Hierdoor is de app volledig in het Nederlands beschikbaar.

Met de Android-app van Etsy kun je door advertenties van je favoriete verkopers bladeren en naar spullen zoeken, direct artikelen aanschaffen met jouw eigen Etsy-account, je bestellingen bijhouden, verkopers contacteren en notificaties ontvangen zodra je een nieuw bericht hebt. Etsy houdt de mooie Holo-interface van Android 4.0 Ice Cream Sandwich intact en de app is vrij minimalistisch opgebouwd, met een grote oranje menubalk die de basis van de app vormt.

Etsy is beschikbaar voor Android-toestellen met Android 2.3 Gingerbread of hoger en kan gratis in de Google Play Store worden gedownload. Het aanmaken van een Etsy-account is tevens gratis.

Download: Etsy (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu