De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Kijk live naar de Eurovisie Songfestival-finale met de app voor Android

Thomas Haenen
13 mei 2017, 19:12
2 min leestijd
Kijk live naar de Eurovisie Songfestival-finale met de app voor Android

Vanavond is het zover: de grote finale van het Eurovisie Songfestival. Met de gratis app voor Android kom je meer te weten over de artiesten, kijk je live mee en kun je direct je stem uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Eurovisie Songfestival 2017-app: zo kijk je live mee

Over een paar uurtjes is het zo ver: dan komen de drie Dordrechtse zussen van O’G3NE in actie. Het is tijd voor de finale en we hebben natuurlijk hoge verwachtingen van onze inzending. ‘Onze’ meiden zijn als zesde aan de beurt, daarna is het nog tot na middernacht nagelbijten voordat we alle scores weten.

Eurovisie Songfestival 2017-app

Je kunt natuurlijk het Eurovisie Songfestival 2017 kijken op NPO 1, maar als je geen zin hebt in het commentaar van Cornald Maas en Jan Smit is er nog een andere optie. Voor het eerst kan de hele uitzending namelijk ook via de Eurovisie-app gestreamed worden, zónder commentaar.

De app, die gratis beschikbaar is op Android, beschikt bovendien over de teksten van alle nummers. Zo kun je wat karaoke toevoegen aan je feestje vanavond, of het onverstaanbare dialect van de Oost-Europese inzendingen proberen te ontcijferen. Ook blijf je op de hoogte over het laatste nieuws én alle informatie rondom de deelnemers. Wist je bijvoorbeeld dat Lindita de winnaar was van Albanian Idol? En dat de Spaanse inzending geïnspireerd is op Ed Sheeran? Tijdens de uitzending helpt de app je bovendien met het uitbrengen van je stem, zodat jij bepaalt wie er doorgaat naar de finale op zaterdagavond.

Een vast onderdeel van de Eurovisie Songfestival-app, is de selfiefunctie. Daarmee kun je je gezicht voorzien van stickers en andere symbolen om het enthousiasme voor je thuisland te delen.

Eurovisie Songfestival-app downloaden

Je kunt de app downloaden via onderstaande link naar de Play Store. De app is volledig gratis en werkt op elk toestel met Android 4.0 of nieuwer.

Download de Eurovisie Songfestival 2017-app in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu