EVAC: Pac-Man-kloon in de Android Market

Redactie
30 oktober 2010, 11:28
1 min leestijd
EVAC: Pac-Man-kloon in de Android Market
evac

Ben jij een grote fan van Pac-Man? Download dan het spelletje EVAC in de Android Market. Deze Pac-Man-variant bevat een heleboel extra’s. Zo moet je niet alleen ronde bolletje opeten, maar ook proberen vrienden te bevrijden en obstakels te ontwijken. EVAC heeft een bijzondere grafische stijl, die veel mensen zal aanspreken. EVAC komt in twee versies: een normale versie en een HD-versie. De HD-versie heeft betere graphics, die speciaal zijn aangepast voor telefoons en tablets met een hoge resolutie (zoals de Desire (HD), Galaxy S, Galaxy Tab, etc). Dit verschil is merkbaar in de bestandsgrootte. De SD-versie heeft een grootte van 8 MB, terwijl de HD-versie boven de 20 MB uitkomt. Gelukkig ondersteunt EVAC App2SD, zodat je het spelletje op de SD-kaart van je telefoon kunt zetten.

Wanneer je een telefoon hebt met een HVGA-scherm (320×480) heeft het weinig nut om de HD-versie te kopen. De normale SD-versie voldoet dan prima.

Lees verder na de advertentie.

Vreemd genoeg kost de HD-versie minder dan de normale versie. Dit is slechts tijdelijk. De normale versie kost 1,70 euro, terwijl de HD-versie voor één euro over de digitale toonbank gaat. Scan de QR-codes hieronder om het spelletje te downloaden. Links is de QR-code van de normale versie, rechts de QR-code van de HD-versie.

evac-hd
Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's