De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Evernote 6.0: nieuw design en gemakkelijker webpagina’s opslaan

Redactie
5 september 2014, 19:09
1 min leestijd
Evernote 6.0: nieuw design en gemakkelijker webpagina’s opslaan
evernote

Evernote 6.0 is beschikbaar. De populaire notitiedienst, die eigenlijk veel meer kan opslaan dan alleen notities. De dienst is één van de meest populaire apps voor Android en die wordt alsmaar beter, mede door de release van Evernote 6.0.

De belangrijkste vernieuwing in Evernote 6.0 is de nieuwe knop aan de rechter onderkant van de app. Hiermee kun je snel iets aan Evernote toevoegen: een notitie, audiofragment, foto of herinnering. Door van links naar rechts te swipen heb je voortaan de mogelijkheid om snel je digitale notitieblok te beheren en door tags te bladeren. Zo houd je jouw notities mooi gesorteerd.

Lees verder na de advertentie.

Evernote 6.0

EvernoteAndroid

Een andere belangrijke verbetering is de mogelijkheid om Evernote Web Clipper in de app te gebruiken. Met Evernote Web Clipper kun je webpagina’s opslaan. En dat gaat heel gemakkelijk: in de browser druk je op de deelknop en selecteert Evernote, waarna de app de website ‘clipt’ en ‘m in jouw digitale notitieboekje opslaat. Ook is het mogelijk om gemakkelijker Evernote-notities te delen en is de zoekfunctie van de app verbeterd.

Evernote is een app waarmee je allerlei zaken kunt vastleggen. Het is een digitaal brein op je Android-toestel. Om te voorkomen dat je hersens overlopen met allerlei ideeën, klussen, boeken die je nog wilt lezen, interessante quotes die je ergens hebt gezien, artiesten die je nog eens wilt opzoeken en ga zo maar door, kun je met Evernote alles – van tekst tot foto`s en geluidsopnames – vastleggen en synchroniseren met Mac, Windows en een online opslagruimte.

Er is ook een handige browser-extensies voor Evernote.

Laatste Evernote-nieuws

Download

Evernote 6.0 is gratis in Google Play te downloaden.

Download Evernote in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu