De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Evernote-app voorzien van Material Design

Redactie
12 maart 2015, 13:01
1 min leestijd
Evernote-app voorzien van Material Design

Evernote, de populaire app om allerlei dingen te onthouden, is voorzien van een update die het Material Design eindelijk naar de populaire productiviteit-app brengt.

Lees verder na de advertentie.

Evernote is met name populair bij mensen die  georganiseerd zijn. De app biedt de mogelijkheid om allerlei dingen op te slaan, van tekst tot locaties of foto’s. Alles wordt opgeslagen in jouw digitale Evernote-kluis, waarbij je de mogelijkheid hebt om notities gemakkelijk met anderen te delen.

Evernote Material Design: dit is er nieuw

Het Evernote Material Design komt beschikbaar voor Android-toestellen en biedt een frisse nieuwe kleur, platter uiterlijk en verbeterde typografie. Daarnaast is er een nieuw menu aanwezig dat gemakkelijk vanaf de linkerkant naar binnen kan worden geschoven. Ook is de ronde actieknop aangepast, waardoor deze meer in lijn is met het design van Android Lollipop.

Verder is het door de update mogelijk om tags aan te passen en te verwijderen en is de notitiefunctie van de app versimpelt, waardoor je volgens Evernote gemakkelijker kunt schrijven.

Download Evernote

Evernote is gratis in Google Play te downloaden voor Android-apparaten. De update is voor elke gebruiker live en kan direct uit Googles app-winkel worden gedownload.

Dowload Evernote in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu