Evernote ondersteunt nu Skitch en offline zoeken

Redactie
7 september 2011, 15:55
1 min leestijd
Evernote ondersteunt nu Skitch en offline zoeken
Slideshow notities en foto's

De bekende notitiedienst Evernote heeft een grote update uitgebracht van haar Android-app. In de nieuwe versie is integratie met Skitch toegevoegd, is het mogelijk om offline te zoeken in je notities en zijn een hele rits kleine verbeteringen toegevoegd zoals een nieuwe tagging-interface en de mogelijkheid om notities naar je SD-kaart toe te sturen.

Een tijdje geleden is het tekenprogramma Skitch overgenomen door Evernote, en nu is deze functionaliteit ook toegevoegd in Evernote zelf. Zo kun je als je een nieuwe notitie maakt in Evernote Skitch openen, hierbij kun je wat tekenen of opschrijven met je vingers en vervolgens kom je door op het icoontje van het olifantje te drukken weer terug in Evernote.

Lees verder na de advertentie.

De mogelijkheid om offline te zoeken is vooral handig als je je in een gebied bevindt waar geen mobiel internet of Wi-Fi te vinden is. Tevens is in versie 3.2 van Evernote voor Android gemakkelijker om notities en afbeeldingen te bekijken met een slideshow-interface die te bedienen is door met je vingers te vegen. Om een notitie te bewerken kun je er gewoon op drukken.

Kleine verbeteringen zijn verbeterde integratie van gedeelde notebooks, gemakkelijker notities verplaatsen, notities naar de SD-kaart toesturen en een vernieuwde tagging-interface. Evernote is gratis te downloaden in de Android Market en heeft minimaal Android 1.6 nodig.

Downloaden via Android Market: Evernote (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu