Evernote-update introduceert eindelijk alarmfunctie

Gijs Ettes
6 juni 2013, 18:22
1 min leestijd
Evernote-update introduceert eindelijk alarmfunctie
evernote android

Evernote heeft donderdag zijn Android-app van een update voorzien, die onder andere een alarmfunctie aan de to-do-lijst-app toevoegt. De update brengt ook enkele andere functies en fixes met zich mee.

Met de nieuwe alarmfunctie kun je Android-notificaties aanvragen voor notities of gebeurtenissen die je niet wil vergeten. Als je de taken al voltooid hebt, kun je ze natuurlijk gewoon afvinken, waarna je niet meer onnodig wakker wordt geschud door de app. Deze reminders kun je ook via e-mail binnenkrijgen.

Lees verder na de advertentie.

Het instellen van deze reminders gaat op een vernuftige manier. Je krijgt namelijk een menuutje met een blauwe cirkel die je met je vinger kunt ronddraaien om voor- of achteruit in de tijd te gaan. De blauwe cirkel is voor de dag; de oranje slider daarboven voor de precieze tijd. De herinneringen zijn tot slot ook te delen met anderen en synchroniseren automatisch met alle andere versie van Evernote.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FoTVN9HbsLM

Versie 5.1 brengt ook verbeteringen voor het knippen en plakken van content, snellere shortcuts in de app en verbeterde ondersteuning voor de Japanse taal. Het kan nog wel even duren voordat de update in iedere versie van Google Play live is.

Downloaden: Evernote (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu