Update Evernote: handgeschreven notities en meer bewerkingsopties

Evernote updateDe populaire notitie-app Evernote is vandaag van een update voorzien die de mogelijkheid introduceert om je notities met de hand uit te schrijven. Dat betekent dat een notitie nu dus kan bestaan uit schetsen, foto’s, getypte tekst en geluidsopnames. Op een smartphone of tablet zonder stylus is het wel een hele uitdaging om een schets te maken die er een beetje begrijpelijk uitziet, maar gelukkig zijn er verschillende lijnbreedtes en kleuren om uit te kiezen.

De Evernote update voegt daarnaast een aantal bewerkingsopties toe, waaronder een markeerstift. Ook worden wijzigingen die je maakt op een ander platform beter gesynchroniseerd, waarbij je kunt denken aan tabellen die je hebt aangemaakt of bewerkt op je pc of Mac. Evernote maakt tevens gebruik van de Google spraakassistent, zodat je gemakkelijk dicteert wat je wilt noteren, waarna de app je spraak omzet naar tekst.

Meer over Evernote

Evernote is een app waarmee je allerlei zaken kunt vastleggen. Het is een digitaal brein op je Android-toestel. Om te voorkomen dat je hersens overlopen met allerlei ideeën, klussen, boeken die je nog wilt lezen, interessante quotes die je ergens hebt gezien, artiesten die je nog eens wilt opzoeken en ga zo maar door, kun je met Evernote alles – van tekst tot foto`s en geluidsopnames – vastleggen en synchroniseren met Mac, Windows en een online opslagruimte. Er zijn ook browser-extensies voor Evernote en de oplossing is op diverse mobiele platformen te vinden.

Download Evernote in Google Play (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.