De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Evernote voor Android krijgt grote update

Redactie
20 april 2011, 19:23
1 min leestijd
Evernote voor Android krijgt grote update

Evernote heeft een grote update gekregen. Versie 3.0 brengt een aantal nieuwe functies en verbeteringen, zoals een prettige gebruikersinterface, de mogelijkheid om gedeelte notitieboekjes te delen, een zoekfunctie binnen notitieboekjes. Daarnaast is het wijzigen van teksten verbeterd en is de applicatie nog beter beveiligd. En heb je de nieuwe widget al gezien? Deze werkt prettiger dan de vorige versie van de widget.

Evernote is een applicatie waarmee je allerlei zaken kunt vastleggen. Het is een digitaal brein op je Android-toestel. Om te voorkomen dat je hersens overlopen met allerlei ideeën, klussen, boeken die je nog wilt lezen, interessante quotes die je ergens hebt gezien, artiesten die je nog eens wilt opzoeken en ga zo maar door, kun je met Evernote alles vastleggen en synchroniseren met Mac, Windows en een online opslagruimte. Er zijn ook browser-extensies voor Evernote en de oplossing is op diverse mobiele platformen te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Evernote is volledig gratis, inclusief de Android-applicatie. Mocht je de applicatie nog nooit hebben geprobeerd, dan kun je de app hieronder downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu