De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Evernote voor Android krijgt spraakherkenning en nieuwe widgets

Redactie
29 maart 2012, 10:00
1 min leestijd
Evernote voor Android krijgt spraakherkenning en nieuwe widgets
Evernote voor Android krijgt spraakherkenning en nieuwe widgets
Evernote widget

De bekende notitie-app Evernote heeft een grote update gekregen. Nu is het ook mogelijk om notities in te spreken. Deze worden dan automatisch omgezet in tekst. Daarnaast is het instellingen-menu beter te lezen en zijn de widgets onder handen genomen. Zo heeft deze een nieuwe thema gekregen en meer opties. Nu kan je kiezen welke menuknoppen moeten worden weergegeven. Een van de nieuwe knoppen is Quick Snapshot waarbij je direct een foto kunt maken en opslaan via Evernote.

De toevoeging van spraakherkenning maakt dat je nog sneller notities kunt maken. Naast de tekst wordt ook de audio-opname opgeslagen, zodat je er zeker van zijn dat je belangrijke aantekening niet verloren gaat. Het voordeel is dat bij fouten je altijd het origineel nog hebt. Door het opnemen van geluid en tekst zijn je audio-notities nu ook te doorzoeken.

Lees verder na de advertentie.

Het zelf kiezen van de knoppen die je het liefst wil gebruiken in de widget is vooral voor power users een gewenste optie. Zo hoef je alleen maar die knoppen op je homescreen hebben staan die je ook daadwerkelijk wilt gebruiken. Ook kan je een kleine 1×1 widget maken die even groot is als een normale icoontje.

Downloaden via Google Play: Evernote (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu