De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Evernote voor Android nu in de Android Market

Redactie
16 december 2009, 13:46
1 min leestijd
Evernote voor Android nu in de Android Market
evernote

Evernote is een applicatie waarmee je allerlei zaken kunt vastleggen. Het is een digitaal brein op je Android-toestel. Om te voorkomen dat je hersens overlopen met allerlei ideeën, klussen, boeken die je nog wilt lezen, interessante quotes die je ergens hebt gezien, artiesten die je nog eens wilt opzoeken en ga zo maar door, kun je met Evernote alles vastleggen en synchroniseren met Mac, Windows en een online opslagruimte. Er zijn ook browser-extensies voor Evernote en de oplossing is op diverse mobiele platformen te vinden. Vanaf nu ook op Android.

Lees verder na de advertentie.

Evernote verkeerde tot nu toe steeds in betafase. Gisteren is daar een einde aan gekomen: Evernote is gewoon in de Android Market te vinden in versie 1.1.5 voor Android. Je kunt met Evernote foto’s vastleggen, bestanden uploaden, tekstnotities maken en zelfs audiofragmenten opnemen. Dus zelfs wanneer je een leuk deuntje hebt bedacht kun je dat neuriën en met de applicatie vastleggen.

Evernote is volledig gratis, inclusief de Android-applicatie. Met de basisversie kun je al redelijk veel doen. Mocht je toch het Evernote-virus te pakken krijgen, dan kun je upgraden naar betaalde versies.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's