De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Evoland is een geweldige interactieve geschiedenisles in games

Redactie
13 februari 2015, 15:33
1 min leestijd
Evoland is een geweldige interactieve geschiedenisles in games

Evoland is als game verfrissend, leerzaam en uniek, omdat het een interactieve geschiedenisles in de wereld van games en gaming is.

Lees verder na de advertentie.

Er worden dagelijks honderden tot wel duizenden Android-games aan Google Play toegevoegd. Het overgrote deel daarvan is rotzooi, maar hier en daar schiet er één game uit die werkelijk iets nieuws biedt.

Na prachtige spellen als Monument Valley, Ridiculous Fishing, Bounden en Leo’s Fortune is er een nieuwe game verschenen die opnieuw zo’n unieke invalshoek bedenkt. Evoland is een game die met de tijd mee evolueert, naarmate je meer gamet.

Een interactieve geschiedenisles in games

Je begint in Evoland met een spelwereld die eruitziet als de eerste generatie games: zwart-wit met nog maar weinig mogelijkheden. In deze wereld zoek je naar voorwerpen die je laten vorderen in de game.

Langzaam verandert de wereld in een nieuwere kleurenversie, zoals de Game Boy-game Pokémon Yellow. Hoe verder je in de game komt, hoe ‘nieuwer’ de game wordt.  Zo verandert de game op een gegeven moment van 2d naar 3d, waardoor de game-ervaring compleet verandert.

evoland1

Niet alleen de graphics veranderen, ook de gameplay, gamemuziek en mogelijkheden die je als speler hebt veranderen naarmate je meer speelt. Daarmee  is Evoland is een prachtige interactieve geschiedenisles in games.

Evoland in beeld

Download Evoland

Evoland is voor 4,49 euro te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Evoland in Google Play (4,49 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's