De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

EvolveSMS: in stijl sms’en met bloedmooie en gratis Android-app

Redactie
16 januari 2014, 17:42
1 min leestijd
EvolveSMS: in stijl sms’en met bloedmooie en gratis Android-app
evolvesms

De ontwikkelaar van de eveneens mooi Talon for Twitter-app heeft ook EvolveSMS op zijn naam staan: een opnieuw zeer fraaie sms-app, gemaakt met oog voor design en functionaliteit. De app heeft bijna alles: van een speciaal pop-up-venster waar je direct een sms kunt typen of op een ontvangen sms kunt reageren tot een heerlijke interface waar je soepel doorheen swipet.

EvolveSMS vervangt je huidige sms-app, maar ondersteunt geen WhatsApp-berichten. De app is daarom alleen met sms-berichten te gebruiken. EvolveSMS is daarbij gratis in Google Play te downloaden, en daarmee zeker het proberen waard.

Lees verder na de advertentie.

EvolveSMS: screens en functies

De sms-app beschikt over volledige multimedia-ondersteuning voor het verzenden van foto’s, video’s, audiobestanden, contacten, gif-bestanden en ook jouw locatie. Ook is er de mogelijkheid om groepen te sms’en, widgets aan je homescreen toe te voegen, een wachtwoord voor extra beveiliging aan te maken en de notificaties geheel naar eigen wens in te stellen.

Verder kun je middels swipen berichten archiveren of in één keer een batch archiveren door vele berichten aan te klikken, en is het mogelijk om alle emoji’s van Android te gebruiken. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een in-app-aankoop van 1,50 dollar te doen om extra features te krijgen. Hier vallen onder andere meer thema’s, Facebook en Google+ integratie voor foto’s, nachtmodus en verschillende sms-layouts onder.

EvolveSMS video

EvolveSMS is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download: EvolveSMS (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu