Executive Assistant: al je berichten en oproepinfo in één overzicht

Wouter Nijsen
23 februari 2010, 10:53
2 min leestijd
Executive Assistant: al je berichten en oproepinfo in één overzicht
Executive Assistant Widgets

Executive Assistant is een tool voor Android die de mogelijkheid maakt om Gmail-berichten, SMS-berichten, gemiste oproepen, afspraken, Twitter, Facebook en Google Reader in één scherm weer te geven. Daarnaast kun je binnen deze applicatie ook je favoriete widgets laten tonen. Om deze informatie weer te geven heb je een aantal opties tot je beschikking, waaronder een widget in vijf verschillende formaten. Executive Assistant werkt zowel met een gewoon Google-account als een Google Apps-account.

De vier manieren om alle informatie te tonen zijn:

Lees verder na de advertentie.

  • Lock Screen: Executive Assistant is je lockscreenvervanger, je hoeft dus niet je telefoon te ontgrendelen om alle informatie te kunnen lezen
  • Welcome Screen: Executive Assistant start direct nadat je je Android-telefoon ontgrendeld hebt
  • Home Screen Widget: Toont de informatie in een widget op je homescreen. Hierbij is keuze uit de formaten 3×2, 3×3, 4×2, 4×3 & 4×4
  • Applicatie: Wil je geen gebruik maken van de eerder genoemde mogelijkhden, dan kun je natuurlijk ook gewoon de applicatie starten.

Bij de instellingen kun je aangeven welke applicatie je gebruikt voor e-mail, agends, Twitter of Facebook. Zodra je één van de tabs binnen Executive Assistant lang selecteert, verschijnt er een optiescherm waarin je de mogelijkheid hebt de getoonde informatie te verversen of de bijbehorende applicatie te openen. Voor alle tabs kun je overigens ook instellen wat de interval moet zijn voor het automatische bijwerken van de getoonde informatie.

Wanneer je kiest voor het weergeven van je favoriete widget binnen de applicatie is het verstandig hiervoor niet een beeldvullend formaat te kiezen, aangezien anders alle informatie achter het widget schuilgaat. Een extra optie is dat je een telefoonnummer kunt toevoegen dat bovenin het scherm verschijnt zodra de applicatie start. Mocht je je telefoon verliezen dan kan de eerlijke vinder dit nummer bovenin het csherm terugvinden met de vriendelijke mededeling “if found, please call…”

Executive Assistant is gratis te downloaden in de Android Market, of door het scannen van de QR-code, maar is wel voorzien van een reclamebanner. Wil je liever geen advertenties dan kun je kiezen voor de betaalde versie die $2,99 kost.

Executive Assistant (adware)

Executive Assistant+

Categorie: Tools
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's