De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Expense Manager: gratis budgetbeheerder met strak Holo-uiterlijk

Gijs Ettes
8 augustus 2013, 11:24
1 min leestijd
Expense Manager: gratis budgetbeheerder met strak Holo-uiterlijk
expense manager 1

Expense Manager is een gratis budgetbeheerder voor Android. Dankzij zijn overzichtelijke Holo-uiterlijk en flinke rits aan verschillende functies, is de app wat ons betreft zeker een aanrader.

Voor een flink bedrag van €2,50 kun je wel wat extra opties in de app erbij krijgen, maar die aankoopknop lijkt voorlopig nog niks te doen en zonder die investering werkt de app ook meer dan prima, zonder reclames.

Lees verder na de advertentie.

Expense Manager is een handige tool bij het bijhouden van je uitgaven. Je kunt bijvoorbeeld aparte categorieën aanmaken, die een kleurtje geven, en er een specifiek budget aan koppelen. Zo kun je per dag, week en maand precies bijhouden waar je nog wat te besteden hebt en waar je op moet passen.

Veel extra functies maken Expense Manager een compleet pakket

Als je weken of maanden aan gegevens over je uitgaven hebt gespaard, is het natuurlijk handig om ze even ergens op te slaan in een spreadsheet-bestandje. Deze zijn ook snel aan te maken met Express Manager en bijvoorbeeld naar jezelf te e-mailen.

Het is eveneens begrijpelijk dat je niet wilt dat iedereen die je telefoon even vasthoudt al je financiële probleempjes of successen kan zien. Daarom is de app te beveiligen met een bij openen in te voeren cijfercode.

Expense Manager werkt overigens ‘slechts’ met bedragne tot maximaal 9.999.999,99 euro. Miljardairs zullen dus op zoek moeten gaan naar een andere app.

Download: Expense Manager (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu