De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Geef je smartwatch een nieuw gezicht met Face Maker

Lars Paymans
13 april 2016, 13:53
1 min leestijd
Geef je smartwatch een nieuw gezicht met Face Maker

App-ontwikkelaar Ustwo werd in een klap wereldberoemd met de prachtige game Monument Valley, maar de studio heeft meer in huis. Met Face Maker kan iedereen wijzerplaten maken voor zijn Android Wear-smartwatch.

Zoals je in onderstaande trailer van de app kunt zien, is Face Maker vooral bedoeld om het design van je Android Wear af te stemmen op jouw smaak. Het grote voordeel hiervan is dat dit allemaal op de smartwatch zelf kan gebeuren, en je dus geen smartphone nodig hebt om even het design van je wijzerplaat bij te stellen.

Lees verder na de advertentie.

Face Maker laat je twee wijzerplaten aanpassen

Zodra je Face Maker installeert, staan er direct twee wijzerplaten voor je klaar. Classic is – zoals de naam al doet vermoeden – vooral een klassieke en traditionele wijzerplaat met twee wijzers en cijfers aan de randen. Trio is een hippe digitale variant, met vormen die in het oog springen.

Als je een keuze gemaakt hebt tussen de twee, kun je door over het scherm van je horloge te vegen allerlei zaken  aanpassen. Veeg van boven naar beneden om tussen kleuren en stijlen te wisselen, of veeg van links naar rechts om de achtergrond, wijzers en meer aan te passen. Volgens Ustwo zijn er hierdoor meer dan 2800 mogelijkheden, al heeft iedere categorie maar ongeveer  vijf variaties.

Omdat je Face Maker gratis kunt downloaden en hij alle Android Wear-smarwatches ondersteunt, is de app het proberen waard als je jouw horloge  een nieuw aangezicht wil geven.

-> Download Face Maker in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu