De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Face Swap Live wissel je van gezicht met vrienden of beroemdheden

Erwin Vogelaar
2 juli 2016, 18:54
2 min leestijd
Met Face Swap Live wissel je van gezicht met vrienden of beroemdheden

Met de app Face Swap Live kun je van gezicht wisselen met je vrienden of celebs. Krijg het gezicht van Justin Bieber of stap in de lijst van de Mona Lisa.

Lees verder na de advertentie.

Face Swap Live

Steeds meer apps geven je de mogelijkheid om te ‘faceswappen’. Hiermee wordt je gezicht omgeruild met iemand anders. In deze categorie apps is Swap Live is al een tijdje erg populair op iOS en nu is de app ook beschikbaar in de Play Store voor Android. Je kunt met Face Swap Live op verschillende manieren van gezicht wisselen. Allereerst is het mogelijk om met z’n tweeën voor de camera te staan, waarna je gezichten live verwisseld worden en je een foto of video kunt maken van het resultaat.

Daarnaast kun je met celebs van gezicht wisselen. Dit kan op twee manieren: een masker of een foto. Als je kiest voor een masker, dan plak je als het ware het gezicht van bijvoorbeeld Justin Bieber of Donald Trump over je eigen gezicht heen. Bij het bewegen van je hoofd beweegt het masker mee. Maak je gebruik van de fotofunctie, dan wordt je eigen gezicht in het hoofd van de celeb of bijvoorbeeld een dier, clown of sneeuwpop gezet.

In de app heb je al aardig wat keuzemogelijkheden qua gezichten, zoals Barack Obama, Kim Kardashian en Hillary Clinton. Je kunt ook via de zoekmachine zoeken op afbeeldingen, waarmee  de mogelijkheden eindeloos zijn. De app zal het gezicht in de gevonden afbeelding automatisch herkennen. Lukt dit niet, dan kun je ook zelf aangeven waar het gezicht in de afbeelding zit.

Face Swap Live downloaden

Face Swap Live kun je downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app kost 1,09 euro, vraagt om 61MB vrije ruimte en je hebt minimaal Android 4.4 nodig om ‘m te draaien.

Download Face Swap Live in Google Play (1,09 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu