Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Facebook-app laat je voortaan ook offline posten

Redactie
12 mei 2014, 13:41
1 min leestijd
Facebook-app laat je voortaan ook offline posten
Facebook app update

De Facebook Android-app is van een update voorzien waardoor het voor gebruikers mogelijk wordt om ook offline een statusupdate te plaatsen, zoals een tekstbericht, foto, video of check-in. Hierdoor kun je ook zonder verbinding met wifi of je mobiele netwerk alvast enkele Facebook-updates plaatsen die direct worden geüpload worden als de internetverbinding weer beschikbaar is.

Deze offline-feature was een veelgevraagde functie binnen de Facebook-app, waardoor de nieuwe Facebook app update de ervaring op mobiele apparaten weer net even wat beter maakt. Want iedereen heeft wel eens last van een slechte of wegvallende verbinding, en dat hoeft met de nieuwe Facebook-app geen probleem meer te vormen. De status-updates worden gewoon in de cache geplaatst.

Lees verder na de advertentie.

Facebook app update

Facebook is de afgelopen maanden druk geweest met het updaten van zijn app. Zo rolde het sociale netwerk een nieuw design uit dat sneller werkt en fijner oogt. Hetgeen dat direct opvalt, is de nieuwe bovenste balk. Deze wordt vervangen door een rustige blauwe balk met een icoon voor zoekopdrachten en je huidige chatlijst. Aan de onderzijde zijn opnieuw rustige iconen te vinden die je naar verschillende secties van de app brengen, respectievelijk het nieuwsoverzicht, je vriendschapsverzoeken, berichten, notificaties en instellingen.

Bij deze secties zijn voortaan rode bolletjes te vinden die een indicatie geven van het aantal ongelezen posts of berichten. Zo zie je in één oogopslag of je iets hebt gemist. Via de onderste balk kunnen gebruikers gemakkelijk een statusupdate met tekst of een foto plaatsen, of een check-in uploaden.

Download

De update voor de Facebook Android-app is live in Google Play en te downloaden.

Download: Facebook (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu