De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Facebook Home update brengt integratie voor Instagram, Pinterest en anderen

Redactie
25 oktober 2013, 7:23
1 min leestijd
Facebook Home update brengt integratie voor Instagram, Pinterest en anderen
facebookhome

Facebook Home, de softwarelaag voor Android van het sociale netwerk, gaat Pinterest, Flickr, Tumblr en Instagram integreren in het lockscreen. Door deze integratie kan de content deze sociale netwerken voortaan op het lockscreen worden getoond. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe Instagram-foto of Tumblr-post.

Door Facebook Home op je Android-toestel te installeren, verander je het uiterlijk van Android aanzienlijk. Het mobiele besturingssysteem verandert in een speciale variant toegespitst op Facebook, waarbij de nadruk wordt gelegd op sociale netwerken.

Lees verder na de advertentie.

Facebook Home update: voor wie?

De nieuwe versie is per direct in Google Play beschikbaar en kan gedownload worden op onder andere de Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note 2, Nexus 4, HTC One X, HTC One X+ en HTC One.

Newsroom-image--730x392

Het nieuwe Facebook Home lockscreen geeft gebruikers de mogelijkheid om tijdens het ontgrendelen de laatste statusupdates van vrienden te zien. De foto`s worden groot op je scherm getoond en je kunt in één keer de bijbehorende tekst lezen en de likes zien. Druk je hierop, dan wordt een scherpje op je lockscreen getoond waar je reacties kunt lezen of er zelf één kan toevoegen. Ook liken lukt vanaf het lockscreen. De content die je op het lockscreen ziet, wordt na de update voortaan aangevuld met foto’s van bijvoorbeeld Instagram en Pinterest.

Alles uit Facebook halen?

Check dan onze grote special over Facebook voor Android, met allemaal tips en alles wat je moet weten over de app. Of lees onze laatste nieuwsberichten over Facebook.

De Facebook Home update was al voor bètagebruikers van Facebook beschikbaar, maar is nu ook voor iedereen met een ondersteund toestel gratis te downloaden.

Download: Facebook Home (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu