Facebook Home update brengt handige extra informatie naar je lockscreen

Redactie
26 december 2013, 17:10
2 min leestijd
Facebook Home update brengt handige extra informatie naar je lockscreen
facebook home update

Facebook Home, de sociale softwarelaag van het gelijknamige sociale netwerk, heeft een update gekregen. De laatste Facebook Home update voegt meer handige informatie aan je lockscreen toe, zoals de tijd, het weer en nieuwe notificaties.

Naast deze nieuwe features worden naast Facebook ook online diensten als Pinterest, Flickr, Tumblr en Instagram ook ondersteund om als lockscreen te gebruiken. De dienst neemt als het ware je lockscreen over en plaatst nieuwe content direct op één van de belangrijkste schermen op je smartphone.

Door Facebook Home op je Android-toestel te installeren, verander je het uiterlijk van Android aanzienlijk. Het mobiele besturingssysteem verandert in een speciale variant toegespitst op Facebook, waarbij de nadruk wordt gelegd op sociale netwerken.

Lees verder na de advertentie.

Wat brengt de Facebook Home update nog meer?

FacebookHomeupdate

Naast de extra informatie op het lockscreen kunnen gebruikers van Facebook Home voortaan ook naar beneden swipen om het toestel te ontgrendelen. Verder wordt het mogelijk om doot foto’s en posts te bladeren vanaf je lockscreen door van links naar rechts of juist andersom te swipen.

Ook kunnen gebruikers door de Facebook Home update voortaan fotocategorieën selecteren om hun wallpaper te lateren veranderen.

Facebook Home maakt het mogelijk om foto’s en posts in het groot op je lockscreen te zien. Je kunt in één keer de bijbehorende tekst lezen en de likes zien. Druk je hierop, dan wordt een schermpje op je lockscreen getoond waar je reacties kunt lezen of er zelf één kan toevoegen.

Logischerwijs lukt liken ook vanaf het lockscreen.

Alles uit Facebook halen?

Check dan onze grote special over Facebook voor Android, met allemaal tips en alles wat je moet weten over de app. Of lees onze laatste nieuwsberichten over Facebook.

Facebook Home video

De nieuwe versie is per direct in Google Play beschikbaar en kan gedownload worden op onder andere de Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy S3, maar ook op de Samsung Galaxy Note 2, Nexus 4, HTC One X, HTC One X+ en HTC One.

Download: Facebook Home (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu