De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Facebook Messenger laat je nu met meerdere accounts inloggen

Erwin Vogelaar
20 februari 2016, 14:51
2 min leestijd
Facebook Messenger laat je nu met meerdere accounts inloggen

De chat-app Facebook Messenger laat nu je ook met meerdere accounts inloggen. Zo is het makkelijker voor families om de app te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Facebook Messenger accounts

Eerder was Instagram al aan de beurt en nu heeft ook Facebook Messenger de mogelijkheid om meerdere accounts toe te voegen. Hierdoor kun je makkelijk tussen de accounts wisselen zonder dat je elke keer moet uitloggen en inloggen. Dit is vooral handig voor families en andere situaties waarin er meerdere mensen op één apparaat van de app gebruikmaken. Accounts toevoegen doe je door in de instellingen van de app naar ‘Accounts’ te gaan.

facebook messenger accounts

De berichten blijven privé voor iedereen. Het enige wat je in het menu ziet is hoeveel berichten de andere accounts hebben ontvangen. De accounts moeten geopend worden om die berichten daadwerkelijk te lezen. Bij de eerste keer van account wisselen wordt er een wachtwoord gevraagd. Daarna kan de gebruiker aangeven of er altijd een wachtwoord gevraagd moet worden, of dat dit niet nodig is.

De volgende plannen voor Facebook Messenger zijn wat minder spannend, want het bedrijf wil advertenties als chats gaan aanbieden. Dit blijkt uit een gelekt document dat Facebook naar enkele adverteerders heeft gestuurd. De advertenties zouden door bedrijven gestuurd kunnen worden naar mensen die eerder al met het bedrijf gechat hebben. Facebook zou de bedrijven in het document daarom aanraden om nu alvast te zorgen dat consumenten chats starten, zodat ze later advertenties kunnen sturen. Weet dus waar je aan begint als je met een bedrijf gaat chatten.

Facebook Messenger downloaden

Facebook Messenger downloaden kan gratis via onderstaande link. De optie voor meerdere accounts wordt nog uitgerold, dus het kan even duren tot het ook in jouw versie van de app mogelijk is. Zorg in ieder geval dat je de nieuwste versie van de app op je apparaat hebt draaien.

Download Facebook Messenger in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu