Zo word je betatester van Facebook Messenger en krijgt je de laatste goodies

Facebook Messenger betaFacebook heeft dinsdag bekendgemaakt dat het start met Facebook Messenger Beta, een nieuw betakanaal waar gebruikers van de chat-app zich voor aan kunnen melden om zo als eerste de laatste features te krijgen.

Eerder startte Facebook met eenzelfde bètatest voor de officiële Facebook-app, waar ook ondergetekende gebruik van maakt. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld al ruim een maand van tevoren de beschikking over de functie om foto’s in reactie’s te plaatsen, dat pas sinds vorige week aan de ‘stabiele app’ is toegevoegd.

Facebook Messenger Beta

Gebruikers van Facebook Messenger Beta worden voorzien van nieuwe deelfuncties in de app. Dat is voorlopig de enige grote nieuwe feature. Wel wordt de bèta-app vaak van een update voorzien: vrijwel elke dag. Daarnaast vraagt Google of bètatesters crash- en bug-rapporten opsturen als ze een fout tegenkomen.

Facebook-Messenger-UI-update-640x425

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Om bètatester te worden is het noodzakelijk dat je lid wordt van de Facebook Messenger for Android Beta Testers Google-groep. Dat kan hier. Vervolgens kun je bevestigen dat je bètadownloads wil ontvangen door op ‘Word een tester’ te drukken. Hierna kun je Facebook Messenger via Google Play downloaden of opnieuw installeren.

Meer over Facebook

Lees ook ons uitgebreide artikel over Facebook Android, waar we ook tips over Facebook Messenger geven.

Download

Facebook Messenger is gratis te downloaden in Google Play.

Download: Facebook Messenger (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.