Facebook Messenger met Material Design nu beschikbaar

Wouter Nijsen
8 maart 2016, 9:07
1 min leestijd
Facebook Messenger met Material Design nu beschikbaar

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar eindelijk is Facebook Messenger van  Material Design voorzien. De update wordt geleidelijk naar iedereen uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

Facebook Messenger Material Design

De Material Design-update werd een aantal maanden getest voordat hij gisteravond officieel werd aangekondigd en uitgerold. Met de update krijgt Messenger een nieuwe lik verf, al zag de app er al redelijk strak  uit. Door de blauwe balk bovenin oogt de app  wat overzichtelijker dan voorheen. In de balk vind je dezelfde knoppen als eerst, die je gebruikt om naar contacten te zoeken en de instellingen te openen. Nieuw is de ronde actieknop rechtsonder, waarmee je snel een nieuw gesprek start of iemand belt.

Facebook Messenger Material Design

Wat functionaliteit betreft is er niets aan Facebook Messenger veranderd. Je krijgt nog steeds een overzicht van je gesprekken en kunt naast tekst ook foto`s, emoji en andere zaken met anderen delen. Wel werd het vorige maand mogelijk om met meerdere accounts in te loggen, waardoor het voor bijvoorbeeld families makkelijker wordt om de app te gebruiken. Het toevoegen van accounts doe je door in de instellingen naar `Accounts` te gaan.

Facebook Messenger downloaden

De Material Design-update voor Facebook Messenger wordt de komende dagen voor alle gebruikers beschikbaar. Via onderstaande link kun je de nieuwste versie van de app downloaden.

Download Facebook Messenger in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu