Facebook Messenger laat je eindelijk berichten doorsturen (en meer!)

Facebook Messenger snelkoppelingenFacebook Messenger, de populaire berichtendienst van het sociale netwerk, heeft een update gekregen waardoor enkele nieuwe features zijn toegevoegd. De nieuwe app-versie met nummer 4.0 biedt voortaan de mogelijkheid om contactpersonen van Facebook Messenger op het homescreen te zetten door lang op hun avatar te drukken en ‘snelkoppeling maken’ te selecteren.

Deze nieuwe Facebook Messenger snelkoppelingen laten je snel en simpel met een contactpersoon een gesprek starten en roepen direct de Chat Head van de betreffende persoon op. Chat Heads zijn de ronde avatars die over het scherm kunnen worden bewogen via je vinger. Deze Chat Heads verschijnen bijvoorbeeld aan de zijkant als je met een andere taak op je smartphone bezig bent.

Facebook Messenger snelkoppelingen

Naast de handige Facebook Messenger snelkoppelingen voegt de laatste update nog enkele andere features toe, zoals de mogelijkheid om in één keer een groepsgesprek te starten met degenen waarmee je het vaakst communiceert. Zo heb je al je belangrijkste Facebook-vrienden automatisch in één gesprek.

De laatste optie die enorm handig is, is het doorsturen van berichten. Als je een bericht in Facebook Messenger ontvangt, kun je lang op het bericht drukken om vervolgens ‘doorsturen’ te selecteren. Enorm handig! Vervolgens verschijnt een lijst met contactpersonen van Facebook Messenger waar je het bericht naartoe kunt doorsturen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lees meer over Facebook Messenger

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.