Facebook Messenger laat je na update groepsgesprekken voeren

Gijs Ettes
4 april 2014, 9:16
1 min leestijd
Facebook Messenger laat je na update groepsgesprekken voeren
Facebook Messenger update

De populaire chat-app Facebook Messenger heeft er weer een aantal handige features bijgekregen. Na de laatste Facebook Messenger update, die versie 4.0 introduceert, kun je eindelijk groepsgesprekken voeren met andere Facebook-contacten. Je kunt een groep aanmaken, deze voorzien van een naam en groepsfoto en direct starten met kletsen. Ook handig is dat je nu de mogelijkheid hebt om berichten of foto’s door te sturen naar andere personen, ook als deze niet deelnemen aan het gesprek. Hiervoor hoef je alleen even op de tekst of de afbeelding te tikken.

Een toffe nieuwe functie en eentje die exclusief is voor Android is de optie om snelkoppelingen naar specifieke groepsgesprekken te plaatsen op je homescreen. Daardoor bereik je in een handomdraai een druk groepsgesprek, wat weer een aantal tikken op het scherm scheelt.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel het ook mogelijk is om te chatten via de reguliere Facebook Android-app, is het veel fijner en sneller om hiervoor gebruik te maken van Messenger. Die app heeft meer functies en werkt bovendien een stukje sneller.

De grootte en minimale vereisten om de Facebook Messenger update te downloaden, verschillen per apparaat. De chat-app werkt echter met vrijwel elk modern Android-toestel. Download hem via onderstaande link.

Download: Facebook Messenger (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu