De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo speel je de verborgen voetbalgame in Facebook Messenger

Lars Paymans
16 juni 2016, 12:12
1 min leestijd
Zo speel je de verborgen voetbalgame in Facebook Messenger

Dat Nederland niet meedoet op  het EK wil nog niet zeggen dat jij voetbal vanaf nu helemaal af hoeft te zweren. Facebook Messenger heeft een tof nieuw voetbalspel aan de Android-app toegevoegd, waarmee je jouw vrienden uit kunt dagen in een strijd om de hoogste score.

Lees verder na de advertentie.

Facebook Messenger voetbal: zo werkt het

Facebook Messenger voetbal is een enorm simpel spelletje, dat echter verslavend genoeg is om een paar minuutjes aan te besteden, zeker als je vrienden hebt die je graag wil verslaan met een hogere topscore. Om dit verborgen voetbalspel te spelen, is het belangrijk dat je de meest recente versie van Facebook Messenger op je toestel hebt draaien. Daarna is het heel gemakkelijk om het spel op te starten.

Facebook Messenger voetbal

Het enige wat je hoeft te doen, is het chatgesprek openen van de persoon die je uitdaagt, en een voetbal-emoji versturen. Tik vervolgens op het voetballetje om een nieuw venster te openen. Hier kun je op een voetbal tikken om hem hoog te houden, terwijl er bij iedere rake tik een extra punt bijkomt. Emoji vliegen over het scherm om te laten zien dat je goed bezig bent, en na afloop wordt je topscore automatisch naar je vriend verstuurd.

De voetbalgame vertoont de nodige overeenkomsten met het basketbalspelletje dat een paar maanden geleden stiekem aan de chat-app werd toegevoegd. Deze activeer je op een soortgelijke manier; namelijk door een basketbal-emoji te versturen. Heb je het niet zo op balsporten? Stuur dan ‘@fbchess play’ eens naar je vriend of vriendin om een potje schaak te starten.

Download Facebook Messenger in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu