Facebook tags verwijderen voortaan mogelijk na app-update

Facebook tags verwijderenFacebook tags verwijderen is voortaan mogelijk na de update van de Android-app. Sta je vervelend of de foto? Ben je in een vreemde post getagd? Gewoon even je tag verwijderen in de Facebook-app en niemand ziet het meer. Enorm fijn, vooral als een vriend leuk probeert te doen met door je in allerlei foto’s – inclusief beschonken toestand – te taggen.

Daarnaast is het mogelijk om offline posts, foto’s en andere dingen te liken. Als de internetverbinding wordt hersteld, worden alle likes naar Facebook gestuurd. De functie volgt de eerder geïntroduceerde offline-functie waarmee gebruikers offline een post konden plaatsen die, als ze weer online waren, werd geüpload.

Facebook tags verwijderen

De Facebook tags verwijderen is een enorm fijne functie, maar er is nog één hele gave feature toegevoegd: de mogelijkheid om notificaties voor posts uit te zetten. Je kent het wel: je reageert op een post en wil ‘m daarna eigenlijk niet meer volgen, maar krijgt toch elke keer een melding als iemand iets plaatst. Die meldingen kun je nu per post uitschakelen: heerlijk.

Facebook 10.0 is daarmee de zoveelste update van de populaire app, die recentelijk van een nieuw design is voorzien. Hetgeen dat direct opvalt, is de nieuwe bovenste balk. Deze wordt vervangen door een rustige blauwe balk met een icoon voor zoekopdrachten en je huidige chatlijst. Aan de onderzijde zijn opnieuw rustige iconen te vinden die je naar verschillende secties van de app brengen, respectievelijk het nieuwsoverzicht, je vriendschapsverzoeken, berichten, notificaties en instellingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

De update voor de Facebook Android-app is live in Google Play en te downloaden.

Download Facebook in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.