Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Facebook Tijdlijn nu ook beschikbaar voor Android

Redactie
15 december 2011, 19:30
1 min leestijd
Facebook Tijdlijn nu ook beschikbaar voor Android
Facebook Tijdlijn nu ook beschikbaar voor Android
Faceboom Timeline voor Android

Facebook is gestart met het uitrollen van Tijdlijn. Het is een soort van grafisch overzicht waarin je in één oogopslag kunt terugkijken op belangrijke momenten in je leven en andere zaken die je hebt gedeeld op Facebook. De feature is nu officieel beschikbaar op de desktopversie van het sociale netwerkwerk en ook in de Android-app die meteen update heeft ontvangen. Naast Tijdlijn zou de app nu ook weer wat sneller moeten zijn.

Als je Tijdlijn activeert duurt het zeven dagen voordat iets daadwerkelijk op je tijdlijn verschijnt. Je krijgt eerst de kans om het eraf te halen. Besluit je om niets te doen dan komt deze informatie automatisch op je Tijdlijn te staan. Je kunt ook verschillende soorten Tijdlijnen hebben zodat je vrienden bijvoorbeeld iets anders zien dan je ouders. Zo kun je bepaalde verhalen naar voren halen of juist verbergen.

Lees verder na de advertentie.

Naast de desktopversie en de Android-app is de Timeline ook meteen beschikbaar voor de mobiele versie van Facebook (m.facebook.com). Om Tijdlijn te gebruiken op Android druk je op je eigen naam bovenin het menu dat verschijnt als je op de knop linksboven drukt. Facebook voor Android is gratis te downloaden in de Android Market. Om van de app gebruik te maken heb je minimaal Android 1.5 nodig.

Downloaden via Android Market: Facebook (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu