Facebook update laat gebruikers (eindelijk!) foto’s in reacties plaatsen

Facebook-app updateDe Facebook Android-app heeft een flinke update gekregen die voornamelijk de fotofuncties van de app flink op de schop neemt. Door de Facebook update is het namelijk mogelijk om foto’s in reacties te plaatsen. De functie is al een geruime tijd beschikbaar via de webinterface van het sociale netwerk, maar liet binnen de apps nog een geruime tijd op zich wachten. Door de Facebook update kunnen gebruikers eindelijk een foto als reactie plaatsen, of deze ook nog van tekst voorzien.

Facebook update: wat nog meer?

facebook-old-newNaast de nieuwe fotofunctie kunnen gebruikers na de laatste Facebook update ook fotoalbums aanpassen of verwijderen, jezelf untaggen in specifieke foto’s (fijn na een avond met veel drank als je vrienden hebt die het leuk vinden om alle foto’s publiekelijk op Facebook te gooien) en de mogelijkheid om meerdere foto’s tegelijkertijd up te loaden.

Daarnaast melden steeds meer gebruikers dat zij de nieuwe Facebook-interface te zien krijgen. Dit nieuwe design is, net als bij Instagram, helemaal ‘flat’ getrokken: lekker strak en minimalistisch. Een voorbeeld daarvan is in de afbeelding rechts te zien.

Alles uit Facebook halen?

Check dan onze grote special over Facebook Android, met allemaal tips en alles wat je moet weten over de app. Of lees onze laatste nieuwsberichten over Facebook.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Download: Facebook (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.