Facebook update laat gebruikers (eindelijk!) foto’s in reacties plaatsen

Redactie
14 maart 2014, 7:41
1 min leestijd
Facebook update laat gebruikers (eindelijk!) foto’s in reacties plaatsen
Facebook-app update

De Facebook Android-app heeft een flinke update gekregen die voornamelijk de fotofuncties van de app flink op de schop neemt. Door de Facebook update is het namelijk mogelijk om foto’s in reacties te plaatsen. De functie is al een geruime tijd beschikbaar via de webinterface van het sociale netwerk, maar liet binnen de apps nog een geruime tijd op zich wachten. Door de Facebook update kunnen gebruikers eindelijk een foto als reactie plaatsen, of deze ook nog van tekst voorzien.

Lees verder na de advertentie.

Facebook update: wat nog meer?

facebook-old-new

Naast de nieuwe fotofunctie kunnen gebruikers na de laatste Facebook update ook fotoalbums aanpassen of verwijderen, jezelf untaggen in specifieke foto’s (fijn na een avond met veel drank als je vrienden hebt die het leuk vinden om alle foto’s publiekelijk op Facebook te gooien) en de mogelijkheid om meerdere foto’s tegelijkertijd up te loaden.

Daarnaast melden steeds meer gebruikers dat zij de nieuwe Facebook-interface te zien krijgen. Dit nieuwe design is, net als bij Instagram, helemaal ‘flat’ getrokken: lekker strak en minimalistisch. Een voorbeeld daarvan is in de afbeelding rechts te zien.

Alles uit Facebook halen?

Check dan onze grote special over Facebook Android, met allemaal tips en alles wat je moet weten over de app. Of lees onze laatste nieuwsberichten over Facebook.

Download

Download: Facebook (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu