Facebook voor Android krijgt snelkoppeling voor foto’s en berichten

Redactie
21 april 2012, 16:37
1 min leestijd
Facebook voor Android krijgt snelkoppeling voor foto’s en berichten
facebook fotos

Facebook heeft een update uitgebracht voor de Facebook-app voor Android. Nieuw is de snelkoppeling naar een camera-functie waarmee je foto’s kunt maken. Vervolgens upload je ze naar je Facebook-pagina. Een soortgelijke snelkoppeling is aanwezig om berichten rechtstreeks vanaf je startpagina te delen. De app heeft ook meer berichtenfuncties gekregen, waarbij je groepsberichten kunt starten en vrienden kunt toevoegen aan al bestaande groepsgesprekken.
Eerder bracht Facebook nog een aparte app uit om te kunnen chatten, met de naam Facebook Messenger. Bij de nieuwe fotofunctie is er geen aparte app uitgebracht.

In de update zijn ook wat performanceverbeteringen doorgevoerd en bugs opgelost. Nu de berichtenfuncties standaard in de Facebook-app aanwezig zijn, zou Facebook de aparte app voor het chatten achterwege kunnen laten. Functies die je in de Facebook Messenger-app vindt, zijn nu ook in de algemene app terug te vinden, zoals het sorteren van contactpersonen en het checken van je online status.

Lees verder na de advertentie.

Downloaden: Facebook voor Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu