De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Falcon Pro 3: fijne Twitter-app weer in Google Play met Material Design

Redactie
12 januari 2015, 11:27
1 min leestijd
Falcon Pro 3: fijne Twitter-app weer in Google Play met Material Design

Falcon Pro 3 is de nieuwe app van ontwikkelaar Joaquim Verges, die het goede van de oude Falcon Pro-apps met zich meeneemt en een nieuw ontwerp met Material Design brengt.

Lees verder na de advertentie.

Falcon Pro was altijd één van de beste Twitter-apps die je in Google Play kon krijgen, totdat het token-limiet van Verges was bereikt. Dit limiet, dat wordt bijgehouden door Twitter, zorgt ervoor dat dergelijke apps niet te veel gebruikers kunnen krijgen. Want Twitter wil liever dat hun eigen app wordt gebruikt.

Het token-limiet is echter weer gereset voor Falcon Pro 3, dat als een geheel nieuwe app in Google Play wordt gelanceerd.

Falcon Pro 3: dit is er nieuw

Falcon Pro 3 is voorzien van het nieuwe Material Design, waarbij de animaties en effecten voor Android Lollipop zijn geoptimaliseerd. Daarbij houdt de app zijn donkere uiterlijk, inclusief een handig uitschuifmenu om je eigen profiel te bekijken. Ook kun je werken met verschillende columns die je zelf kunt indelen.

Het opstellen van een tweet gaat vlot en snel, waarbij je de mogelijkheid hebt om een tweet vanuit meerdere accounts te verzenden. Ook kun je snel een afbeelding aan je tweet toevoegen. Verder zijn er nog geen extra instellingen of widgets beschikbaar, waardoor de app vooralsnog een beetje kaal aanvoelt. Vergres gaat de komende tijd werken om de app verder uit te breiden.

Falcon Pro 3 in beeld

Falcon Pro 3 downloaden

Falcon Pro 3 is gratis uit te proberen, maar kost 3,38 euro voor het eerste Twitter-account dat je met de app wilt gebruiken. Een extra Twitter-account toevoegen kost dan 1,69 euro.

Download Falcon Pro 3 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu